SYNTRAX – MATRIX

Availablity

Készleten

13 000 Ft

Az alábbi ízekben vásárolható.:

-Orange Cream
-Vanilla Ice Cream

Leírás

Teljes emészthetőség, erős anabolikus hatás, jóval magasabb a tejsavóproteinek klasszikus formáinál

További információk a termékről:

A probléma: a legtöbb protein formula olcsó és alacsony minőségű források keveréke, tömve laktózzal, zsírral és maltodextrinnel. Csak gyors felszívódású proteineket tartalmaznak és mindehhez borzasztó íz társul, ráadásul alig tudjuk simára keverni. Tény, hogy rengeteg valóban gazdaságos formula létezik, de ennek az ára az, hogy a legkevésbé sem azt kapjuk, amit szeretnénk és még kevésbé azt amire szükségünk.

A megoldás: A Matrix 5.0! Távol tartottuk magunkat minden olcsóbb, alsórendű forrástól, mint a denaturált nátrium, vagy épp kalcium kazeinát. Csak a legmagasabb biológiai értékű forrásokat használtuk, mint az ultraszűrt tejsavó fehérje, ultrszűrt tejfehérje, nem denaturált tojás albumin és glutamin peptidek. A költségek nagyobbak, de az amit kapunk kárpótol!

A legjobb fehérje-mátrix:

  • Nem denaturált tejsavó fehérje
  • Micelláris kazein és tojás albumin
  • Anabolikus és antikatabolikus hatás
  • Pokolian finom íz
  • Glutamin-peptidek
  • Tökéletes oldódás

Tudtuk, hogy a piac legjobb fehérje formulájának megalkotásához több kell!. Elhatároztuk, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a létező legmagasabb minőségű és legfinomabb fehérje-formulát hozzuk létre. Tedd próbára!

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál Matrix 5.0-t 3 dl vízben vagy tejben. Egyéni protein szükségletednek megfelelően fogyassz napi 2-4 adag Matrix 5.0-t. Ne feled, hogy a legfontosabb időpontok a protein kiegészítésre reggel felkelés után, edzés után és lefekvés előtt van!

Supplement Facts
Serving Size 1 Level Scoop (35g)
Servings Per Container 70
Amount Per Serving % Daily Value*
Calories 130
Calories From Fat 20
Total Fat 2g 3%*
Saturated Fat 1g 5%*
Trans Fat 0g
Cholesterol 55mg 18%*
Sodium 125mg 5%*
Potassium 230mg 7%*
Total Carbohydrates 5g 2%*
Dietary Fiber 0g 0%*
Sugars 2g
Protein 23g 46%*
Vitamin A 0%
Calcium 10%
Phosphorus 10%
Vitamin C 0%
Iron 0%
Magnesium 6%

* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.

Ingredients

Protein Blend(Whey Protein Concentrate*, Milk Protein Concentrate*, Egg Albumin*, Hydrolyzed Wheat Gluten*), Chocolate Cookie Pieces(Enriched Flour[Wheat Flour, Niacin, Reduced Iron, Thiamin Mononitrate, Riboflavin, Folic Acid], Sugar, High Oleic Safflower Oil[With TBHQ As A Preservative], Cocoa[Processed With Alkali], High Fructose Corn Syrup, Salt, Sodium Bicarbonate, Chocolate[Sugar, Chocolate Liquor, Cocoa Butter, Butter Oil, Soy Lecithin, Vanilla], Soy Lecithin, Vanillin), Natural And Artificial Flavors, Soy Lecithin, Salt, Acesulfame-K, Sucralose