BSN TRUE MASS

Category:
Availablity

Készleten

14 900 Ft

A TRUE-MASS egy tápanyagdús száraz izomtömeg-növelő formula, mely a makro- és mikro-tápanyagok precíz keveréke révén beindítja és mozgásban tartja az anabolizmus gépezetét.

A TRUE-MASS kimondottan azok számára készült, akiknek többletkalóriára van szükségük izmaik növeléséhez, akár fokozott napi aktivitásuk, akár gyors anyagcsere sebességük okán.

A TRUE-MASS multi-funkcionális fehérje-mátrixa 6 eltérő aminosav profillal és felszívódásbeli tulajdonságokkal rendelkező forrás keveréke. E kombináció segítségével izmainknak akár 8 órán keresztüli folyamatos aminosav ellátást biztosíthatunk, a világ legjobb minőségű fehérje-forrásai segítségével.

A TRUE-MASS komplex szénhidrát mátrixa folyamatos és stabil energiaszintet biztosít, közepes szénláncú triglicerid (MCT) és esszenciális zsírsavtartalmával megteremtve azt az anabolikus környezetet, ami a száraz izomtömeg-növeléshez szükséges.

Hogy a TRUE-MASS egyedülálló tápanyagmátrixát tökéletessé tegyük, megerősítettük plusz elágazó láncú aminosavakkal ( BCAA), a pozitív nitrogén egyensúly érdekében, speciális rostokkal a jobb emésztés és hatékonyabb tápanyag felvétel érdekében, glutamin peptidekkel és glutamin-alfa-ketoglutaráttal a maximális antikatabolikus hatás érdekében.

A FORMULA:

– Elnyújtott felszívódás (8 órás folyamatos aminosav beáramlás)

– Multi-funkcionálás szénhidrát keverék, a nap bármely időpontjára

– 6 különböző extra magas-minőségű fehérje-forrás

– Protein felszívódást és hasznosulást segítő enzimek

– Elágazó láncú aminosavak (BCAA), esszenciális- és nem-esszenciális aminosavak

– Közepes szénláncú zsírsavak a gyors energiáért

– Glutamin-peptidek és glutamin-AKG

– Tökéletes rostforrás

– Aszpartam mentes

TRUEMASS egyedülálló fehérje-mátrixa:

– Hidrolizált Tejsavó-fehérje (1/2-1 órás emésztési idő)

– Ultra-szűrt Tejsavó-fehérje Koncentrátum (2-3 órás emésztési idő)

– Mikro-szűrt Tejsavó-fehérje Izolátum (2-3 órás emésztési idő)

– Tojás-albumin (2-3 órás emésztési idő)

– Tejfehérje Koncentrátum (4-6 órás emésztési idő)

– Kalcium-kazeinát (6-8 órás emésztési idő)

– Micelláris alfa- és béta-kazein (6-8 órás emésztési idő)

A TRUE-MASS összetevői egymást kiegészítve egyedülálló aminosav-profilt és felszívódásbeli jellemzőket hoznak létre, hogy izmaid sose szenvedjenek hiányt!

  • Elnyújtott hatású, multi-funkcionális fehérje-mátrix: gyors- és lassú felszívódású fehérje keveréke, mely hosszantartó és folyamatos aminosav beáramlást biztosít, akár 8 órán keresztül.
  • Komplex szénhidrát mátrix: Multi-funkcionálás szénhidrát keverék, a nap bármely időpontjára
  • Glutamin-peptidek és glutamin-AKG: a glutamin kiegészítés leghatékonyabb és legstabilabb formáját adja.
  • Bioaktív fehérje felszívódást és hasznosulást segítő enzimek: az optimális fehérje emésztés és maximális hasznosulás érdekében, fokozva az izmok aminosav felvételét.
  • Rost-mátrix: az egészséges emésztőrendszerhez, a jobb tápanyag felszívódáshoz és hatékonyabb felhasználáshoz.
  • Közepes szénláncú zsírsavak (MCT) és esszenciális zsírsavak (EFA): az MCT-k gyorsan-égő energiát biztosítanak, gyorsabbat, mint a szénhidrátok. Fokozzák a zsírfelhasználás mértékét, a szénhidrátok ,,rovására” és segítik az étvágy kontrolálását. Az esszenciális zsírsavakat szervezetünk képtelen előállítani, így ezek pótlása nemcsak az izomépítéshez és zsírégetéshez, de egészségünk megőrzéséhez is alapvető jelentőségű.
  • Elágazó szénláncú aminosavak (BCAA) és egyéb esszenciális és nem-esszenciális aminosavak: elegendő mennyiség az emberi szervezet számára szükséges minden aminosavból.
  • Utánozhatatlan BSN íz hatás: A legmagasabb szintű ízesítési technológiák segítségével pokolian finom, desszertszerű íz és konzisztencia.

Adagolás: Keverj el 3 adagolókanál TRUEMASS-t 4 dl hideg vízben, vagy a kedvenc alkoholmentes italodban. A felhasznált folyadék mennyiségét ízlés szerint változtathatod. Fogyassz napi 2-4 adaggal egyéni tápanyagszükségleted függvényében.

Összetétel:

Amount Per Serving % Daily Value*
Calories 630
Calories From Fat 140
Total Fat 16g 25%
Saturated Fat 5g 25%
Cholesterol 110mg 37%
Total Carbohydrates 76g 25%
Dietary Fiber 5g 20%
Sugars 14g **
Protein 46g 92%
Vitamin A 5000IU 100%
Vitamin C 60mg 100%
Vitamin D 400IU 100%
Vitamin E 30IU 100%
Vitamin K 80mcg 100%
Thiamin 1.5mg 100%
Riboflavin 1.7mg 100%
Niacin 20mg 100%
Vitamin B6 2mg 100%
Folic Acid 400mcg 100%
Vitamin B12 6mcg 100%
Biotin 300mcg 100%
Pantothenic Acid 10mg 100%
Calcium 250mg 25%
Iron 18mg 100%
Phosphorus 180mg 18%
Iodine 150mcg 100%
Magnesium 400mg 100%
Zinc 15mg 100%
Selenium 70mcg 100%
Copper 2mg 100%
Manganese 2mg 100%
Chromium 120mcg 100%
Sodium 260mg 11%
Potassium 410mg 12%
* Percent Daily Values (%DV) are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.
** Daily Value (DV) not established.
Other Ingredients: A Sustained Release Ultra-Premium Protein & Amino Acid Matrix Comprised Of (Ultrafiltered Whey Protein Concentrate [Milk], (Which Contains Alpha-Lactalbumin), Microfiltered Whey Protein Isolate [Milk], (Which Contains Whey Isolate Peptide Fractions), Calcium Caseinate [Milk], Micellar Alpha And Beta Caseins And Caseinates [Milk], Milk Protein Isolate [Milk], Hydrolyzed Whey Protein [Milk], Egg Whites [Egg], Glutamine Peptides, Glutamine AKG, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), Maltodextrin, Dutch Processed Cocoa Powder, Richmix Sunflower Powder Consisting Of (Sunflower Oil, Corn Syrup Solids, Sodium Caseinate [Milk], Mono-Glycerides, Di-Glycerides, Di-Potassium Phosphate), Litesse

Leírás

Ízek.:

– Csoki