Akció!

MUSCLETECH – 100% WHEY ADVANCED – WHEY PEPTIDES & ISOLATES – 2 LBS – 908 G

Availablity

Készleten

10 990 Ft 9 990 Ft

A Muscletech 100% Advanced Whey gyors felszívódású tejsavó pepideket és izolátumot tartalmaz, melyek támogatják a szervezet megfelelő inzulinválaszát, és az izomzat gyors  regenerálódását. Kilinkai kutatások igazolták ezen felsőbbrendű fehérjeforrások hatását az izomméret és izomerő növekedésére.

A MuscleTech Lab Series 100% Whey Advanced fehérjeport a világ néhány vezető sporttáplálkozási kutatója fejleszetette ki, hogy egyesítsék a tejsavó peptidek és a tejsavó izolátum előnyeit a kiváló felszívódás, könnyű emészthetőség, nagyszerű oldódás és magas BCAA tartalom érdekében. Azt a célt tűzték ki, hogy létrehozzanak egy terméket, ami segít bebikázni az izomnövekedést és a sportoló testét 100% anabolikus állapotba juttatja.

A tejsavó peptidek erőteljes, rövid láncú aminsavak, melyek a sokkal hosszabb teljes tejsavófehérje molekulából származnak. Ezek az izolált peptidek gyors emésztési és felszívódási idővel, plusz az egyik legmagasabb biológiai értékkel rendelkeznek.

Mitől jobb a Lab Series termékcsalád?

– csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk
– garantáltan tiszta fehérje
– teljes mértékben nyilvános összetevő lista
– klinikai dózisú, labortesztelt kulcsösszetevők

A MuscleTech kutatói páratlan lépest tettek meg a táplálékkiegészítő tudomány iránti elkötelezettségük bizonyítására, amikor a világhírű University of Toronto-val – mely a világ egyik vezető tudományos intézménye hosszú időre visszatekintő innovációs és kutatási múlttal – együttműködési megállapodást kötöttek a Muscletech Anyagcsere és Sporttudományi Labor létrehozására. A labor újszerű technológiákat és felszereléseket alkalmaz a jövő étrendkiegészítő összetevőinek kutatására.
Szakembereink folyamatos kutatás, feljesztés és szabadalmaztatás iránti szenvedélye és víziója vezetett a MuscleTech Lab Series megszületéséhez – egy teljes termékvonal fejlett étrendkiegészítőkből, melyek extrém hatékonyságot és tudományosan igazolt összetevőket garantálnak.

Adagolás:

Amount Per Serving % Daily Value
Calories 130
Calories from Fat 25
Total Fat 2.5 g 4%*
Saturated Fat 1.5 g 8%*
Cholesterol 70 mg 23%
Total Carbohydrate 3 g 1%*
Sugars 2 g
Protein 25 g 50%*
Calcium 95 mg 10%
Sodium 190 mg 8%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established.
Ingredients:
Protein Blend (Whey Peptides, Whey Protein Isolate, Whey Protein Isolate 97%), Whey Protein Concentrate, Chocolate Cookie Crumbs (Rice Flour, Sugar, Cocoa (Processed with Alkali), Tapioca Starch, Palm Oil, Corn Starch, Natural Flavors, Salt, Sodium Bicarbonate, Soy Lecithin), Natural and Artificial Flavor, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Salt, Cocoa (Processed with Alkali), Sucralose, Acesulfame-Potassium.

 

Leírás

Felsőbbrendű fehérje formula tejsavó peptidekkel és izolátummal!

Izeink.:

-French Vanilia

https://youtu.be/g04o4S2Fj-M