Akció!

MUSCLETECH – CELL TECH – 3 LBS – 1400 G

Availablity

Elfogyott

8 300 Ft 7 300 Ft

A Muscletech Cell-Tech Performance minden két kanalas adagja 7 gramm magas tisztaságú HPLC-igazolt kreatin-monohidrátot és 3 gramm kreatin-HCl-ot tartalmaz. Azok a tesztalanyok, akik a Cell-Tech -ben is megtalálható mennyiségben vettek be kreatinból és szénhidrátból a feltöltési fázisban (lásd a használati útmutatót) átlag 1,5 kg izmot szedtek fel, ráadásul mindössze 7 nap alatt.

Akik viszont a kreatint csak gyümölcslével szedték, azok ennyi idő alatt, csak 0,36 kg plusz izmot tudtak ez idő alatt növelni. Egy másik hasonló tanulmány szerint azoknak az alanyoknak akik annyi kreatint és szénhidrátot szedtek, mint amennyi két adagolókanál Cell-Tech-ben is van látványosan megnövekedett fekvenyomópadon, bicepszgyakorlaton, lábtológépen a teljesítményük és erejük.

Minden két adagolókanál Cell-Tech-ben 200 mg alfa-liponsav (ALA) is van. Kutatások szerint az alfa-liponsav serkenti a kreatin és glükóz felszívódását és az izomba jutását erre specializált transzportereken (szállító fehérjéken) keresztül.

A Cell-Tech több fázisú szénhidrát mátrixot tartalmaz, amely az edzés után megemeli az inzulinszintet. Ennek köszönhetően a kreatin, más egyéb tápanyagokkal együtt gyorsan az izmokba jut, és feltölti annak glikogénraktárait, így intenzív izomnövelő hatást idézve elő.

A klinikai tanulmányok szerint a Cell-Tech fogyasztása nem csökkentette a kreatin-transzporterek szintjét, így a sportolók nyugodtan alkalmazhatják megszakítás nélkül, és nem kell hatékonyságvesztéstől tartaniuk.

A kulcsösszetevőkön felül a Cell-Tech-ben elágazó szénláncú aminosavak (BCAA -k: L-leucin, L-valin, L-izoleucin, 2:1:1 arányban) is vannak. Az elágazó szénláncú aminosavak a szabad formájú aminosavak közé tartoznak – egyedi molekulák, amelyek nagyon gyorsan emésztődnek és szívódnak fel a véráramba. A Cell-Tech-ben még két további aminosav is van: a taurin és az alanin. Ez a két szabad formájú aminosav a két legnagyobb mennyiségű aminosava az izmoknak és a sejtvolumenizációt segítik elő.

Adagolás: Keverj el egy adagot (40g) 200ml vízben és fogyaszd edzés közben vagy közvetlenül utána.

Tápérték, összetétel:

Serving Size1Scoop(49g)
Servings Per ContainerApprox. 56
Amount Per 1 Scoop % Daily Value
Calories 180
Total Carbohydrate 38g 13%*
Sugar 15g +
Vitamin C (As Ascorbic Acid) 125mg 208%
Vitamin B6 (As Pyridoxine Hydrochloride) 5.25mg 263%
Vitamin B12 (As Cyanocobalamin) 0.2mcg 3%
Calcium 45mg 5%
Magnesium (As Magnesium Oxide) 32.5mg 8%
Sodium 35mg 1%
Potassium (As Dipotassium Phosphate) 24.8mg 1%
Muscle Growth And Strength Matrix
Creatine Monohydrate 3.5g +
Creatine HCl 1.5g +
Cell-Volumizing Amino Acid Matrix
Taurine 1g +
L-Alanine 500mg +
BCAA Matrix
L-Leucine 500mg +
L-Valine 250mg +
L-Isoleucine 250mg +
Lipoic-Tech(TM)
Alpha Lipoic Acid (Supplying R-ALA) 100mg +
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet
+ Daily Value not established
Other Ingredients:
Multi-Stage Carb Blend (Glucose Polymers, Dextrose, Modcarb(TM) [Oat Bran, Amaranth, Quinoa, Buckwheat, Millet, Chia], Waxy Maize [Corn Starch], Cluster Dextrin), Natural And Artificial Flavors, Citric Acid, Dicalcium Phosphate, Calcium Silicate, Salt, Acesulfame Potassium, Sucralose, FD&C Red No. 40.
Availablity

Elfogyott

Leírás

– HARDGAINER CREATINE FORMULA –

Ízeink.:

-Orange