SAN 100% Pure Titanium Whey 2272g

Availablity

Elfogyott

7 300 Ft

A 100% Pure Titanium Whey megalkotásának célja a tökéletes protein-formula létrehozása volt, azok számára, akik a minőség legmagasabb szintjét keresik. A legmagasabb minőségű alapanyagok, megerősítve olyan összetevőkkel, melyek klinikailag igazolt hatékonysággal fokozzák a száraz izomtömeget!

MIÉRT EZ A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS?
SZÁRAZ IZOMTÖMEGNÖVEKEDÉS!
ERŐ- ÉS TELJESÍTMÉNYNÖVEKEDÉS!
FELGYORSULT REGENERÁCIÓ!
GYORS FELSZÍVÓDÁS!
IMÁDNI FOGOD AZ ÍZÉT!
IZOMNÖVEKEDÉS ÉS ZSÍRVESZTÉS

A SAN a tejsavó-fehérje frakciók ideális keverékével megalkotta azt a tökéletes tejsavó-fehérje mátrixot, mely új standardot állít fel a fehérje-kiegészítés terén. Minden eddigit felülmúló hatékonyság és pokolian finom íz! Ez a 100% Pure Titanium Whey!

A 100% Pure Titanium Whey gyors felszívódása és gyakorlatilag tökéletes hasznosulása megteremti azt az anabolikus környezetet, melyre edzések után szükséged van, több mint négy órán keresztül támogatva az izomhipertrófiát.

FÜGGETLEN KLINIKAI TANULMÁNY –
ÁTLAG 3,2 KG-OS SZÁRAZ IZMONÖVEKEDÉS

Egy független klinikai tanulmány során a 100% Pure Titanium Whey speciális protein-mátrixát egyéb protein-formulákkal vetették össze. A kutatók mérték az alanyok izomtömeg-növekedését, erőszintbeli fejlődését és test zsírszázalékát, a 100% Pure Titanium Whey placebo és 5 másik „hagyományos” protein formula fogyasztása mellett. A vizsgálat eredményei szerint a 100% Pure Titanium Whey speciális proteinkeveréke átlagosan 3,2 kg izomnövekedést produkált, miközben az alanyok testzsírszázaléke csökkent! A placebo fogyasztása mellett nem volt fejlődés tapasztalható, míg az 5 másik protein komplex minimális izomnövekedést indukált.

FOKOZZA A FEHÉRJESZINTÉZIST (ANABOLIZMUS)
JAVÍTJA A NITROGÉN-VISSZATARTÁST (HARCOL A KATABOLIZMUS ELLEN)
MÉG TÖBB TEJSAVÓ PEPTID ÉS BIOAKTÍV FRAKCIÓ
MÉG TÖBB BCAA

 

Leírás

Gyártó: SAN
Termék neve: 100% Pure Titanium Whey 2272g
Kiszerelés: 2.24 kg
Adag: 70-75