Stacker 2 Giant Mass Gainer

Category:
7 500 Ft

GIANT Mass Gainer

Magas fehérje, magas kalória és alacsony cukor: ez a GIANT Mass Gainer. Ön súlygyarapítót kap, mert súlygyarapodásra törekszik, de nem akar zsírosodni. Ennek elérése érdekében elengedhetetlen, hogy az izmok megfelelő táplálékot adjanak folyamatosan. A GIANT Mass Gainer a fehérjék, a szénhidrátok és a zsírok közötti legjobb arányra alapozva a növekedés ösztönzésére. A kiváló minőségű tömeg-gainer biztosít 850 kcal, amely a legjobb minőségű fehérje, szénhidrát, cukormentes, egészséges, többszörösen telítetlen zsírsavak és az MCT-k. Ez a legösszetettebb és legmagasabb minőségű súlygyarapító.

Mitől számíthat ez a súlygyarapító, milyen gyorsan és mennyi súlyhoz jutok?

Egy kilogramm súly eléréséhez kb. 7 000 kCal-ra van szüksége, a szokásos étrend mellett. A GIANT Mass Gainer 850 kCal rázkódást biztosít. Napi rázkódás mellett egy hónap alatt 7 kg-ra érhető el!
Mi a különbség a GIANT Mass Gainer és az egyszerűbb súlygyarapító összetételű márkák között?

A GIANT Mass Gainer-ben minden a minőség és az összetevők ismerete körül forog. A növekvő zsírok elkerülése érdekében szénhidrátokat kell szereznie, amelyek lassan szívódnak fel a szervezetben. A fő összetevője a GIANT Mass Gainer viaszos kukorica (99% amilopektin), egy szénhidrátot egy alacsony glikémiás indexe. A vércukorszint nem lesz csúcs, és a testetek nem fognak jelet adni arra, hogy az energiatöbbletet zsírként tárolják. Ez a GIANT Mass Gainer legnagyobb előnye: gyorsan növekedhet a súlya, anélkül, hogy a zsírtartalmad a levegőbe kerül.

Mindezek mellett a lassú felszívódású szénhidrátokat GIANT Mass Gainer az egészséges zsírok és három természetes forrásai a magas minőségű fehérje: savófehérje, micelláris kazein és tejfehérje. Ez táplálja az izmait az üzemanyaggal, amelyre szüksége van, hogy nagyobb és erősebb legyen.

Tehát, ha azt akarjuk, hogy érkezik gyorsan a súlyát, de úgy gondolja, fontos, hogy maradjon zsírréteg, akkor csak akkor történhet meg, kifinomult összetétele megfelelő tápanyagokat a megfelelő minőség: GIANT Mass Gainer.

A GIANT Mass Gainer csúcspontjai

Magas fehérje, magas kalória és alacsony cukor
Növekszik 7 kg egy hónap alatt
Waixy kukoricát tartalmaz lassan emészthető szénhidrátforrásként
45 gramm fehérjét adagolt rázkódásonként
10 gramm BCAA-t ad meg rázkódásonként
Hihetetlenül jó ízlés

Összetevők: viaszos kukorica, protein pro keveréke (amely tejsavófehérje-koncentrátum, tejsavóprotein-izolátum, micelláris kazein, tejfehérje izolátum, tejfehérje koncentrátum), zabpehely, maltodextrin, dextróz, MCT-olajat (közepes tri-gliceridek), aroma-rendszer (álló aromatáz , fruktóz, természetes festékanyag), emulgeálószer (szójalecitin), sűrítőszer (guargumi), édesítőszer (szukralóz).

Használati utasítás: keverje össze vagy keverje 5 palackot 700 ml hideg vízzel. Keverjük vagy rázzuk körülbelül 15 másodpercig rázócsészével. A maximális eredmény érdekében naponta 2-3-szor vihető.

Jelzés és figyelmeztetés: ez egy étrend-kiegészítő. A kiegyensúlyozott étrend elegendő vitamint és ásványi anyagot tartalmaz az emberi szükségletek kielégítésére. Az egészséges életmód fontos, ugyanúgy, mint a változatos étrend. Használja 18 éves kortól és tartsa távol gyermekektől. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Tartson szárazon szobahőmérsékleten. A gyártási szám és a legalább eltarthatósági idő (exp) a termék hátoldalán található.

Eredeti: GIANT Mass Gainer oszlik, és áll a: Stacker2 Europe BV, PO Box 5072, 6130 PB Sittard (Hollandia).

Leírás

Stacker 2 Giant Mass Gainer 6.8kg

Magas fehérje, magas kalória és alacsony cukor
Növekedés, 7 kg egy hónap alatt
Waixy kukoricát tartalmaz lassan emészthető szénhidrátforrásként
45 gramm fehérjét adagolt adagonként
10 gramm BCAA
Hihetetlenül jó íz