STACKER2 – 100% WHEY 908g

Availablity

Készleten

7 000 Ft
Több száz fehérje van, mindegyik különböző összetételű. Melyik az? Mi a célod? Ha az izomtömeg (és nem a zsír) megteremtésére törekszik, az alacsony dózisú fehérjék, amelyek 40% szénhidrátot tartalmaznak, nem az Ön számára. Amire szüksége van, olyan termék, amely megfelel a céljainak 100% -ának. Amire szükséged van, 100% WHEY.

A 100% -os WHEY előnyei

Az alapja az optimális izomnövekedésnek.

Csak a legmagasabb biológiai értékű tejsavót tartalmaz.

Csökkenti a nem kívánt katabolizmust.

Cukormentes és aszpartámmentes.

Teljesen feloldódik, nincs csomók.

Finom (krémes) rázkódás.

Stacker2 Europe 100% A WHEY nem csak a jó kóstolásra és a hizlaló cukroktól és rossz zsíroktól mentes, hanem elsősorban azért, mert ez a tökéletes fehérje kiegészítés, mint a képzési és helyreállítási program alapja. 100% WHEY az alapja az izomtömeg gyors felépítésének.

Nem csak az erõs edzõk élvezhetik a 100% -os WHEY-t, hanem mindenki számára, akiknek magas fehérjeigényük van, tehát szinte minden sportágban, a fizikai igénybevétel idõszakaiban vagy vegetáriánus táplálékkiegészítõként. A WHEY 100% -át egészséges étkezés helyettesítheti a fogyókúra programokban is.

Egyedülálló táplálkozási érték

Ha a címkéket alaposan megvizsgálja, a népszerű fehérjék többségének kimutatták, hogy magas a szénhidrátok aránya. Ne tévesszen meg! Azt akarod, hogy a fehérje (sovány izomtömeg), és nem a súlygyarapító (építőanyag-tömeg és zsírtartalékok). Ezért a 100% -os WHEY magas százalékban tartalmazza a legjobb minőségű fehérjéket. A WHOY 100% -ában a tejsavó bioaktív tulajdonságai érintetlenek maradnak. Ennek eredményeként a szervezet növekedési faktorai (IGF-1, TGF-ß1, en TGF-ß2) megnövekednek, és a foszfolipidek, az immunglobulin és a laktoferrin pozitív tulajdonságait is kihasználják.

Minden 30 g-os dózis 24 gramm kiváló minőségű fehérjét tartalmaz, amely legalább 45% esszenciális aminosavból (EAA) áll. De ez nem minden. Mennyire 5,4 g BCAA és 4 g glutamin? Csak ilyen típusú értékeket találhat egy olyan kiváló minőségű termékben, mint a 100% WHEY!

100% WHEY egy “instantiált” termék, ezért könnyen keverhető bármilyen folyadékkal. A rázás mindig a legjobb, ha 300 ml teával készült, de akár 100% -os WHEY-t is iszolhat, ha 200 ml vízzel villával kevered.