UNIVERSAL ANIMAL FURY 500gram

11 000 Ft

Leírás

A folyamatos növekedés és erősödés, a fizikai korlátaid túllépése olyan célok, melyekhez a legnehezebb, legkeményebb edzések százait, ezreit kell lenyomni, közben megtanulni értékeni a fájdalmat. Megtanulni szeretni az izmok feszítő, égő fájdalmát, mert tudjuk, hogy ez a növekedés útja.

Amikor az Animal Fury formuláját megalkottuk, ezt a filozófiát követtük. Az alapvető edzés előtti összetevők – citrullin, béta-alanin, tirozin és koffein – hatékony dózisát 5 gramm BCAA-val kombináltuk. Semmi titkos keverék nincs a termékben, így biztos lehetsz benne, hogy mit teszel a shakeredbe.

“Az Animal Fury egy páratlan edzés előtti szer. 10 perccel az első adag után semmi más nem járt az eszemben csak a nehéz súlyok. Olyan érzésem volt, hogy szünet nélkül lenyomok két vagy akár három edzést is. A felénél pedig már fürödtem a verjtékben. Elképesztő intenztást adott az Animal Fury.”
–Vincenzo “MASS” Masone, NPC Amateur Bodybuilder

Adagolás:

Egy adagolókanál Animal Fury-t (ízesítéstől függően kb. 16 g) vízben felodva fogyassz edzés előtt 30 perccel. A tolerancia megállapításához először 1/2 adagot javaslunk.